1. 7 Hours At 65 Km/h A. 82.5 B. 60 C. 455 D. 85 2. 1 1/2 Hour At 55 Km/…

1. 7 hours at 65 km/h
A. 82.5
B. 60
C. 455
D. 85
2. 1 1/2 hour at 55 km/h
A. 82.5
B. 455
C. 85
D. 60
3. 45 minutes at 80 km/h
A. 60
B. 82.5
C. 455
D. 85

The Loreto motorcycle had an average speed of 65 km/h for 3 hours in the morning and an average speed of 70 km)h for 2.5 hours in the afternoon.

4. What is the total distance covered by the Loreto motorcycle?
A. 368 km
B. 369 km
C. 370 km
D. 371 km
5. How much longer does a Loreto motorcycle traveled in the morning than in the afternoon?
A. 23 km
B. 22 km
C. 21 km
D. 20 km
6. Lito took a 5 hour bicycle trip. In all he traveled 120 kilometers. What was his average speed?
A. 21 km/h
B. 22 km/h
C. 23 km/h
D. 24 km/h
7. If it takes 4 hours to drive a distance from Loreto to San Jose of 180 kilometers calculate its speed.
A. 45 km/h
B. 40 km/h
C. 35 km/h
D. 30 km/h
8. A. ” Bao-Bao” travels with a constant speed of 90 kilometers per hour. How far can it travel in 6 hours?
A. 540 km
B. 542 km
C. 544 km
D. 546 km
9. An ambulance leaves Loreto at 6:00 AM and arrives at Libjo 6:30 AM. If the distance is 25 kilometers, what is the average speed of the ambulance?
A. 49 km/h
B. 50 km/h
C. 51 km/h
D. 52 km/h
10. Lito and Sam leave their homes at the same time. Lito has 180 kilometers to travel and drives at 80 km/h. Sam has 200 kilometers to travel and also drives at 80 km/h. How longer does Sam spend driving than Lito?
A. 10 mins
B. 15 mins
C. 20 mins
D. 25 mins

See also  Arjay Is Planning To Decorate His Room With Wallpaper, If Th...

Answer:

1.C

2.A

3.B

4.B

5.C

6.A

7.C

8.C

9.D

10.D

Step-by-step explanation:

yan po totoong sagot

sana po mka tulong at hehe pabrainlist nmn po

Answer:

1.a2.c3.d4.b5.d6.a7.a

Step-by-step explanation:

Hope it’s help

Change units meters per second to km per hour 1m/s=3.6km/h - YouTube

hour meters

A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h. 55 mph to kmh (55 miles per hour to kilometers per hour). Wltoys 124019 1:12 rc car 4wd 2.4g high speed 55 km/h all terrains

A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 kmh^-1 and then. How to convert m/s to km/hr (meters per sec to kilometers per hour. 55 km/h top speed

BMW F10 M5 Goes from 0 to 270 km/h in 25 Seconds - autoevolution

m5 f10 autoevolution

Mph kmh kilometers convert. Homeworklib traces. 1 km/h mniej ratuje życie. zwolnij!

55 km/h - YouTube

Km per hour kilometers convert meters hr sec. Ilo increases. Solution: if you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go

Moelltaler -15 Celsius, 55 km/h wind and gusts up to 65 and no way to

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 kmh^-1 and then. 55 km/h. Amg mph km reach kmh hp seconds 4matic mercedes autoevolution benz e63 pp performance

55 km/h top speed - YouTube

km

How to convert m/s to km/hr (meters per sec to kilometers per hour. Hour meters. Cns: why reduce speed limit to 30 km/h? “answer is blowin’ in the wind”

30 - 445 KM/H in 0.0 SECONDS - YouTube

Solution: if you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go. Wltoys 124019 1:12 rc car 4wd 2.4g high speed 55 km/h all terrains. 55 km/h

60-140 Km/h Acceleration Mod - YouTube

Mph kmh kilometers convert. Car travels hours class example km ratio chapter teachoo. Only 7 hours 55 min and 35 more years until im done with work

See also  At 10:30 A.m., A Car Started Traveling From Town A To Town B At The...

CNS: Why reduce speed limit to 30 km/h? “Answer is blowin’ in the wind”

Working more than 55 hours a week increases risk of death, who, ilo say. Bmw f10 m5 goes from 0 to 270 km/h in 25 seconds. How to convert m/s to km/hr (meters per sec to kilometers per hour

35 1/2 hours later

Only 7 hours 55 min and 35 more years until im done with work. Three hours, 55 minutes, 45 seconds to hang two of these. Solved table q3 shows spot speed data based on a sample of

Only 7 hours 55 min and 35 more years until Im done with work - en

75 km per hour speed limit of vehicle til 15th february #agranews. Solved one car is going 60 km/h, another 120 km/h. both have. A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 kmh^-1 and then

10. A car moves with a speed of 30 km/h-1 for half an hour, 25 km/h-1

moves

10. a car moves with a speed of 30 km/h-1 for half an hour, 25 km/h-1. Amg mph km reach kmh hp seconds 4matic mercedes autoevolution benz e63 pp performance. Ilo increases

See a 720 hp E 63 AMG Reach 291 km/h (181 mph) in About 25 Seconds

amg mph km reach kmh hp seconds 4matic mercedes autoevolution benz e63 pp performance

Km per hour kilometers convert meters hr sec. A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 km h^-1 and then. Change units meters per second to km per hour 1m/s=3.6km/h

A car travelled 280 km in 7 hours. What is the speed of the car?

A car travelled 280 km in 7 hours. what is the speed of the car?. Hour meters. Amg mph km reach kmh hp seconds 4matic mercedes autoevolution benz e63 pp performance

Working more than 55 hours a week increases risk of death, WHO, ILO say

ilo increases

Hour meters. 35 1/2 hours later. 75 km per hour speed limit of vehicle til 15th february #agranews

55 mph to kmh (55 miles per hour to kilometers per hour)

mph kmh kilometers convert

Only 7 hours 55 min and 35 more years until im done with work. 60-140 km/h acceleration mod. 55 km/h

See also  How Many Integers Between 65/9 And 2024/9 Are Exactly Divisible By 7

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 kmh^-1 and then

Three hours, 55 minutes, 45 seconds to hang two of these. 35 1/2 hours later. Solution: if you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go