1: A Geographic Coordinate System At Which Longitude Is Defined As Zero Degrees (0°…

1: A Geographic Coordinate System At Which Longitude Is Defined As Zero Degrees (0°…

1: A geographic coordinate system at which longitude is defined as zero degrees (0°).

a Latitude
b. Equator
c. Prime Meridian
d. Longitude

2. It is a horizontal line found on maps and globes that measures the distance of North and South of the equator

a Latitude
b. Equator
c. Longitude
d. Prime Meridian

3. It is usually expressed as the combination of latitude, longitude and direction

a. Coordinates
b. Longitude
c. Latitude
d. Equator –

4. It is a vertical line found on maps and globes that measures the distance of East and West.

a Prime Meridian
b. Coordinates
c. Hemisphere
d. Longitude

5. It divides the globe into Northern and Southern hemispheres.

a. Prime Meridian
b. Equator
c. Latitude
d. Longitude

6. It was known as the half portion of the globe.

a. Coordinates
b. Poles
c. Hemisphere
d. Imaginary lines

7. Latitude lines are

a. Horizontal lines
b. Zigzag lines
c. Vertical lines
d. Curve lines

8. Longitude is the imaginary line that ranges from

a. East to West
b. North to South
c. East to South
d. North to West

9. The South China Sea is located on the of the Philippines

a. East
b. South
c. North
d. West

10. The pacific Ocean is located on the ______

a. East
b. South
c. North
d. West

11. These are materials from earth that are used to support life and meet people’s needs

a. Natural resources
b. Man-made resources
c. Financial resources
d. Information resources

12. It is a type of resources that can be replenish at which they are used

See also  Gamit Ng Antenna Ng Bubuyog

a. renewable resources
b. Non renewable resources
c. Both A and B
d. None of the above

13. These are examples of non renewable resources except _________

a. Coal
b. Natural gas
c. Oil
d. Wind

14. It is a type of resources that is depleted more quickly than they can generate

a. Renewable resources
b. Non renewable resources
c. Both A and B
d. None of the above

15. The following are examples of renewable resources except _____

a. Sun
b. Coal
c. Wind
d. Trees​

Answer:

1.D

2.B

3.A

4.C

5.A

6.D

7.C

8.B

9.A

10.B

11.A

12.B

13.A

14.B

15.D

Explanation:

hope its help.

carry on learning.

1: A Geographic Coordinate System At Which Longitude Is Defined As Zero Degrees (0°…

Quiz – 2020: insights current affairs quiz, 24 november 2020. East west meets hollym. East meets west

West Meets East | Warner Classics

menuhin

The scholar's stage: west and east and how we think. East meets west. Aidb asiatica anno annuale appuntamento svolgerà organizzato

EAST MEETS WEST | Architectural Digest | AUGUST 2013

West meets east. East west meets infographic expatgo differences celebrating cultural series. East to west tour – sadac travel

East meets West – “Great Minds Think Alike” - Janet Yung

east west meets minds great personality profiling comparison western systems asian

The scholar's stage: west and east and how we think. East meets west -by yang liu. East meets west

Contrast Between East and West - Institute of Intuition

east west location history contrast between jobe geo

East meets west -by yang liu. Chinatown lew shirley. Quiz – 2020: insights current affairs quiz, 24 november 2020

Celebrating cultural differences: the 'East meets West' infographic

east west meets infographic expatgo differences celebrating cultural series

When east meets west. Contrast between east and west. East meets west -by yang liu

Current Map - East West Maps

East west location history contrast between jobe geo. East meets west 2017. East meets west

See also  Uto: Gumawa Ng Isang “HUGOT QUOTE” Ukol Sa Iyong Mga Natutunan Sa Araling Ito. Gawain It...

Best of the Best: East Meets West Dinner | Wolf In The Fog

East meets west. East west meets minds great personality profiling comparison western systems asian. East meets west (2011)

East meets West 2017 - AIDB.it

aidb asiatica anno annuale appuntamento svolgerà organizzato

Meets east west. East meets west. East meets west

Afternoon Map: East Meets West

west east meets line throughout changed notions history map dividing

Border pri. East and west. East to west tour – sadac travel

East and West - Medium

East meets west ebook by stephanie yuen. West east meets line throughout changed notions history map dividing. Celebrating cultural differences: the 'east meets west' infographic

When East Meets West | Book | Austin Macauley Publishers

east west meets when book

Aidb asiatica anno annuale appuntamento svolgerà organizzato. East meets west. East meets west

East to West Tour – SADAC Travel

East west meets infographic expatgo differences celebrating cultural series. Meets east west. East meets west

The Scholar's Stage: West and East and How We Think

east west party liu yang western meets differences between asian cultures infographic main stage culture eastern china woman general graphic

East west meets when book. East meets west. East meets west 2017

AsAm News | East Meets West Brings Holiday Cheer to New York Chinatown

chinatown lew shirley

East meets west (2011). Celebrating cultural differences: the 'east meets west' infographic. Asam news

East Meets West!

east meets west events hesitate please any don information contact if other

Chinatown lew shirley. East west come maps archive poetics american sharma. East meets west

East Meets West Ebook by Stephanie Yuen - hoopla

Current map. Best of the best: east meets west dinner. Getlost east west

East Meets West (2011) - Moria

East meets west – “great minds think alike”. West east meets line throughout changed notions history map dividing. Asam news

How Come East is West and West is East? - Big Think

east west come maps archive poetics american sharma

Border pri. Where exactly does east meet west?. Contrast between east and west

Feasibility study East West Corridor and first pilot implementation

East meets west. East and west. Asam news

See also  4. How Does Walking Or Riding A Bicycle Help Slow Down Climate Change? A. Walk...

East Meets West - Giles ltd

East meets west events hesitate please any don information contact if other. How come east is west and west is east?. Contrast between east and west

East Meets West

west meets east

East meets west (2011). East west meets when book. Aidb asiatica anno annuale appuntamento svolgerà organizzato

Where East Meets West

East and west. Aidb asiatica anno annuale appuntamento svolgerà organizzato. East west meets infographic expatgo differences celebrating cultural series

East meets West | Swiss Business Association

meets west east event stamm included november will

East meets west. East west meets infographic expatgo differences celebrating cultural series. East west meets coolidge

East Meets West - Hollym International Corp.: Books on Korea

east west meets hollym

Afternoon map: east meets west. When east meets west. Where exactly does east meet west?

East Meets West | Coolidge Corner Theater

east west meets coolidge

East west meets coolidge. East meets west. East meets west -by yang liu

East vs West – Getlost Maps

getlost east west

Border pri. Getlost east west. Quiz – 2020: insights current affairs quiz, 24 november 2020

East Meets West | Wycliffe Gordon

meets east west

When east meets west. East meets west. East west meets infographic expatgo differences celebrating cultural series

QUIZ – 2020: Insights Current Affairs Quiz, 24 November 2020 - INSIGHTSIAS

Getlost east west. Meets east west. East west meets infographic expatgo differences celebrating cultural series