1. What Is The Equation Used To Calculate Distance? A. Distance Speed + Time B….

1. What is the equation used to calculate distance?
A. distance
speed + time
B. distance = speed x time
C. distance = speed + time
D. distance = speed – time
2. Calculate the time taken when, distance is 150 km and speed is 25km/h.
A. 4 hours B. 6 hours
C. 10 hours
D. 15 hours
3. Find the speed when a tricycle travels 200 kilometers in 8 hours.
A. 12 km/h B. 15 km/h C. 25 km/h D. 30 km/h
4. Calculate the distance traveled for 6 hours at 65 km/h.
A. 71 km
B. 380 km
C. 390 km
D. 405 km
5. Calculate the distance you will travel if you will bike for 2 hours at 15 km/h.
A. 27 km
B. 30 km
C. 40 km
D. 60 km
6. Juan runs a 200 m race with a speed of 4 m/s. How long will it take him to finish
the race?
A. 30 minutes B. 50 minutes C. 50 seconds D. 55 seconds
7. Calculate the distance you will travel if you will drive for 2 hours at 56km/h.
A. 84 km
B. 100 km
C. 110 km
D. 112 km
8. Find the speed of a car after 4 hours it traveled a distance of 284 km.
A. 51 km/h B. 61 km/h C. 63 km/h D. 71 km/h
9. A jeepney driver drove 40 km/h for 3 hours, and then 51 km/h for another 2.5
hours. What was the total distance the jeepney driver traveled?
C. 247.5 km D. 295.5 km
A. 147.5 km B. 225.5 km
10. Rey drives for 2 hours at 75km/h, then drives 195 kilometers at 65km/h, and
finally drives for 1 hour at 63 km/h. Calculate his average speed for the whole
journey.
C. 95 km/h D. 111 km/h
B. 88 km/h
A. 68 km/h​

See also  In The Game Called "paper,rock, Scissors, What Is The Probability Of...

Answer:

1.  B

2. B

3. C

4. C

5. B

6. C

7. D

8. D

9. C

10. A

Step-by-step explanation:

1. DISTANCE = speed x time

2.To get the time divide distance and speed

3. to get the speed divide distance and time

4. to get the distance multiply the time and speed

5. to get the distance multiply the time and speed

6. to get the time divide distance and speed

7. to get the distance multiply the time and speed

8. to get the speed divide the distance and time

9 and 10 are very tricky, so I’ll show you how to get the answers

9. 40km/h multiply it to 3 hours it will be 120 km ; 51km/h multiply it to 2.5 hours it will be 127.5km then add it to the product of 40km/h and 3 hours which is 120km equals 247.5

10. 2 hours multiply it to 75km/h it will be 150km ; 195 kilometers divide it to 65km/h it will be 3 hours ; 1 hour multiply it to 63km/h it will be 63km then take all the speed away we just need all the distance and all the time now that you have taken away all the speed add all distance together it will be 408km do the same to all the time it will be 6 hours then divide 408km to 6 hours equals 68km/h and that’s your answer

so did you understand the explanation comment yes if you do hope it helps tho

BMW F10 M5 Goes from 0 to 270 km/h in 25 Seconds - autoevolution

m5 f10 autoevolution

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 km h^-1 and then. Moelltaler -15 celsius, 55 km/h wind and gusts up to 65 and no way to. Homeworklib traces

See also  The Product Of Two Prime Numbers Is 302.What Is The Sum Of Th...

10. A car moves with a speed of 30 km/h-1 for half an hour, 25 km/h-1

moves

28. a car travels due north at a speed of 55 km/h. the traces of rain. 55 km/h top speed. Only 7 hours 55 min and 35 more years until im done with work

60-140 Km/h Acceleration Mod - YouTube

Km per hour kilometers convert meters hr sec. 10. a car moves with a speed of 30 km/h-1 for half an hour, 25 km/h-1. M5 f10 autoevolution

35 1/2 hours later

Working more than 55 hours a week increases risk of death, who, ilo say. Amg mph km reach kmh hp seconds 4matic mercedes autoevolution benz e63 pp performance. See a 720 hp e 63 amg reach 291 km/h (181 mph) in about 25 seconds

A car travelled 280 km in 7 hours. What is the speed of the car?

A car travelled 280 km in 7 hours. what is the speed of the car?. 28. a car travels due north at a speed of 55 km/h. the traces of rain. Moelltaler -15 celsius, 55 km/h wind and gusts up to 65 and no way to

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 km h^-1 and then

55 km/h. Solution: if you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go. 75 km per hour speed limit of vehicle til 15th february #agranews

30 - 445 KM/H in 0.0 SECONDS - YouTube

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 km h^-1 and then. Moelltaler -15 celsius, 55 km/h wind and gusts up to 65 and no way to. Car travels hours class example km ratio chapter teachoo

CNS: Why reduce speed limit to 30 km/h? “Answer is blowin’ in the wind”

Percentile collected vehicles. Wltoys 124019 1:12 rc car 4wd 2.4g high speed 55 km/h all terrains. 55 km/h

Moelltaler -15 Celsius, 55 km/h wind and gusts up to 65 and no way to

28. a car travels due north at a speed of 55 km/h. the traces of rain. Working more than 55 hours a week increases risk of death, who, ilo say. 55 mph to kmh (55 miles per hour to kilometers per hour)

See also  What Is The Answer To (630×24)÷6=N

55 km/h top speed - YouTube

km

A car travelled 280 km in 7 hours. what is the speed of the car?. Solution: if you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go. Change units meters per second to km per hour 1m/s=3.6km/h