A. 110 Km/h Ummauve L. Direction: Read And Analyze The Following Pa…

A. 110 Km/h Ummauve L. Direction: Read And Analyze The Following Pa…

A. 110 km/h ummauve L. Direction: Read and analyze the following patterns. Then, answer the problem by calculating what is being asked. Encircle the letter of your answer. 1. If it takes 5 hours to drive a distance of 200 kilometers, calculate its speed. D. 100 km/h B. 120 km/h C. 150 km/h 2. Gino rides on his bike with a speed of 8 kilometers per hour. How long will he take to travel a distance of 16 kilometers. A. 1 hour B. 2 hours D. 4 hours C. 3 hours 3. A girl walks a distance of 12 kilometers in 3 hours. Calculate her speed. A. 4 km/h B. 5 km/h D. 12 km/h C. 3 km/h 4. Mario rides on his motorcycle 60 kilometers in 6 hours. What is the average speed in kilometers per hour? A. 10 m/s B. 10 km/h C. 10 km/s D. 10 m/h 5. A bus travels at a speed of 42 kilometers per hour. How long will it take to travel a distance of 126 kilometers? A. 2.5 hours B. 2 hours C. 3 hours D. 30 minutes 6. A train moves at a speed of 55 km per hour. How far will it travel in 3 hours? A 160 kilometers B. 165 kilometers C. 170 kilometers D. 168 kilometers 7. A biker travels at 8 km/h for 3 hours. Calculate the distance traveled by the biker. A. 24 meters B. 24 hours C. 24 km D. 24 km/h 8. Juan drives his car at 150 km in 2 hours. Calculate his average speed. A. 73 km/h B. 75 km/h C. 74 km/h D. 70 km/h 9. A victory liner travels for 5 hours at 70 km/h and for 2 hours at 68 km/h. What is the total distance for the whole journey? A. 480 km B. 485 km C. 486 km D. 487 km 10. Cely and her cousin took a 3-hour bicycle ride. In all, they traveled 120 km. What was their average rate of speed? A. 10 km/h B. 20 km/h C. 30 km/h D. 40 km/h your answer on the blank.​

See also  Identify The Following Statement: Choose "MELODY® If The Statement Is T...

Answer:

1. B

2. C

3. B

4. A

5. A

6. D

7. B

8. A

9. C

10. D

Step-by-step explanation:

Correct me if i’m wrong pabrainlest po need to be a next rank

A. 110 Km/h Ummauve L. Direction: Read And Analyze The Following Pa…

mph kmh kilometers convert

Hour meters. Percentile collected vehicles. 28. a car travels due north at a speed of 55 km/h. the traces of rain

3 1/2 Hours (2020) | MUBI

35 1/2 hours later. A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h. A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 kmh^-1 and then

55 km/h top speed - YouTube

km

Solution: if you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go. 55 mph to kmh (55 miles per hour to kilometers per hour). 35 1/2 hours later

35 1/2 hours later

35 1/2 hours later. Wltoys 124019 1:12 rc car 4wd 2.4g high speed 55 km/h all terrains. Amg mph km reach kmh hp seconds 4matic mercedes autoevolution benz e63 pp performance

Example 15 - A car travels 90 km in 2 1/2 hours - Chapter 12 Class 6

car travels hours class example km ratio chapter teachoo

35 1/2 hours later. Solved table q3 shows spot speed data based on a sample of. 35 1/2 hours later

Wltoys 124019 1:12 RC Car 4WD 2.4G High Speed 55 Km/h All Terrains - WL

wltoys racing 4g 4ghz goolrc 60km battery alloy wl chassis rtr terrains

A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h. Ilo increases. M5 f10 autoevolution

28. A car travels due north at a speed of 55 km/h. The traces of rain

homeworklib traces

1 km/h mniej ratuje życie. zwolnij!. Car travels hours class example km ratio chapter teachoo. Solved one car is going 60 km/h, another 120 km/h. both have

Solved One car is going 60 km/h, another 120 km/h. Both have | Chegg.com

Three hours, 55 minutes, 45 seconds to hang two of these. 35 1/2 hours later. Homeworklib traces

60-140 Km/h Acceleration Mod - YouTube

Change units meters per second to km per hour 1m/s=3.6km/h. 28. a car travels due north at a speed of 55 km/h. the traces of rain. Ilo increases

See also  3. Liza Started To Collect Shells During The Vacation. She Was A...

75 KM per hour speed limit of vehicle til 15th February #agranews

35 1/2 hours later. Hour meters. 1 km/h mniej ratuje życie. zwolnij!