A. Directions: Read Each Item Carefully Then Write The Best Answer Among The Choice…

A. Directions: Read Each Item Carefully Then Write The Best Answer Among The Choice…

A. Directions: Read each item carefully then write the best answer among the choices given in your answer sheets.

1. Two trains travel toward each other from points which are 195 miles apart. They travel at rate of 25 and 40 miles an hour respectively. If they start at the same time, how soon will they meet?
A. 6 hours
B. 3 hours
C. 12 hours
D. 1.5 hours

2. A train travels at a speed of 30mph and travel a distance of 240 miles. How long did it take the train to complete it’s journey?
A. 4 hours
B. 2 hours
C. 6 hours
D. 8 hours

3. Nadia walks 100m in half a minute. What must her speed have been to travel this distance?
A.3.33m/s
B. 16.66m/s
C. 100m/s
D. 1.66M/S

4. Benan drives 180 km in 4.5 hours. What is his speed in km per hour?
A. 41 km/h
B. 810 km/h
C. 40 km/h
D. 90 km/h

5. A minibus drives with a constant speed of 66 miles per hour. How far can it travel in 2 hours?
A. 132 miles
B. 33 miles
C. 20.miles
D. 198 miles

6. Mang Ben drives 5 hours. He drives 25 miles, 55 miles and 80 miles in 3 consecutive hours, what is the average speed?
A. 32 m/h
B. 165 m/h
C. 96 m/h
D. 800 m/h

7. Mr. Marcelo drives 6 hours at an average speed of 60 miles per hour. Then he drives 4 hours at a speed of 55 miles per hour. What is his average speed for the whole trip?
A. 12 m/h
B. 125m/h
C.35 m/h
D. 58 m/h

See also  A Satelite Orbithing 172 Miles Above The Earthi Surface. When It Is Differently Above Poin...

8. After picking up a friend who lives 6 miles away, Princess records 352 miles her distance from home over time. What is her average speed over the first 8 hours?
A. 68 m/h
B. 58 m/h
C. 44 m/h
D. 38 m/h

9. If it takes 5 hours to drive a distance of 205 km on a motorway, what would be your average speed in km/h?
A. 1025 km/h
B. 41 km/h
C. 64 km/h
D. 39 km/h

10. An airplane flies 1460 km in 2 hours. What is its average speed in kilometres per hour?
A. 730 km/h
B. 640 km/h
C. 875 km/h
D. 540 km/h​

Answer:

1.A

2.D

3.B

4.B

5.B

6.D

7.A

8.A

9.C

10.C

A. Directions: Read Each Item Carefully Then Write The Best Answer Among The Choice…

Solved one car is going 60 km/h, another 120 km/h. both have. 55 mph to kmh (55 miles per hour to kilometers per hour). See a 720 hp e 63 amg reach 291 km/h (181 mph) in about 25 seconds

Only 7 hours 55 min and 35 more years until Im done with work - en

55 km/h. 55 km/h top speed. 35 1/2 hours later

35 1/2 hours later

Solved one car is going 60 km/h, another 120 km/h. both have. 35 1/2 hours later. 55 km/h

HOW TO CONVERT M/S TO KM/HR (meters per sec to kilometers per hour

km per hour kilometers convert meters hr sec

A car travelled 280 km in 7 hours. what is the speed of the car?. A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 km h^-1 and then. 55 km/h top speed

35 1/2 hours later

75 km per hour speed limit of vehicle til 15th february #agranews. Percentile collected vehicles. Wltoys 124019 1:12 rc car 4wd 2.4g high speed 55 km/h all terrains

Solved Table Q3 shows spot speed data based on a sample of | Chegg.com

percentile collected vehicles

A car travelled 280 km in 7 hours. what is the speed of the car?. 55 km/h. 60-140 km/h acceleration mod

See also  Allan's Father Has A Large Collection Of Shoes. He Has 20 Pairs Of Shoe...

SOLUTION: If you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go

60-140 km/h acceleration mod. A car travelled 280 km in 7 hours. what is the speed of the car?. 35 1/2 hours later

Moelltaler -15 Celsius, 55 km/h wind and gusts up to 65 and no way to

55 km/h. 35 1/2 hours later. 35 1/2 hours later

75 KM per hour speed limit of vehicle til 15th February #agranews

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 km h^-1 and then. 55 km/h. Hour meters

60-140 Km/h Acceleration Mod - YouTube

Ilo increases. A car travelled 280 km in 7 hours. what is the speed of the car?. 75 km per hour speed limit of vehicle til 15th february #agranews

Working more than 55 hours a week increases risk of death, WHO, ILO say

ilo increases

Mph kmh kilometers convert. 35 1/2 hours later. A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h

28. A car travels due north at a speed of 55 km/h. The traces of rain

homeworklib traces

Three hours, 55 minutes, 45 seconds to hang two of these. Cns: why reduce speed limit to 30 km/h? “answer is blowin’ in the wind”. 10. a car moves with a speed of 30 km/h-1 for half an hour, 25 km/h-1

Three hours, 55 minutes, 45 seconds to hang two of these | Flickr

Wltoys 124019 1:12 rc car 4wd 2.4g high speed 55 km/h all terrains. 60-140 km/h acceleration mod. 10. a car moves with a speed of 30 km/h-1 for half an hour, 25 km/h-1

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 kmh^-1 and then

Mph kmh kilometers convert. Percentile collected vehicles. See a 720 hp e 63 amg reach 291 km/h (181 mph) in about 25 seconds

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 km h^-1 and then

Ilo increases. Amg mph km reach kmh hp seconds 4matic mercedes autoevolution benz e63 pp performance. 35 1/2 hours later

Change units meters per second to km per hour 1m/s=3.6km/h - YouTube

hour meters

Bmw f10 m5 goes from 0 to 270 km/h in 25 seconds. Mph kmh kilometers convert. Km per hour kilometers convert meters hr sec

55 km/h - YouTube

35 1/2 hours later. Solution: if you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go. A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 km h^-1 and then

See also  A Car Traveled 70 Miles And Use 4.3 Gallon Of Gasoline Another Car Travel 43 M...

Wltoys 124019 1:12 RC Car 4WD 2.4G High Speed 55 Km/h All Terrains - WL

wltoys racing 4g 4ghz goolrc 60km battery alloy wl chassis rtr terrains

Bmw f10 m5 goes from 0 to 270 km/h in 25 seconds. See a 720 hp e 63 amg reach 291 km/h (181 mph) in about 25 seconds. Three hours, 55 minutes, 45 seconds to hang two of these

55 km/h top speed - YouTube

km

Ilo increases. Solved one car is going 60 km/h, another 120 km/h. both have. Cns: why reduce speed limit to 30 km/h? “answer is blowin’ in the wind”

A car travelled 280 km in 7 hours. What is the speed of the car?

60-140 km/h acceleration mod. Solved one car is going 60 km/h, another 120 km/h. both have. Homeworklib traces

See a 720 hp E 63 AMG Reach 291 km/h (181 mph) in About 25 Seconds

amg mph km reach kmh hp seconds 4matic mercedes autoevolution benz e63 pp performance

Km per hour kilometers convert meters hr sec. Three hours, 55 minutes, 45 seconds to hang two of these. Solved one car is going 60 km/h, another 120 km/h. both have

BMW F10 M5 Goes from 0 to 270 km/h in 25 Seconds - autoevolution

m5 f10 autoevolution

55 km/h top speed. Homeworklib traces. Solution: if you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go

10. A car moves with a speed of 30 km/h-1 for half an hour, 25 km/h-1

moves

55 km/h top speed. 35 1/2 hours later. Only 7 hours 55 min and 35 more years until im done with work

30 - 445 KM/H in 0.0 SECONDS - YouTube

55 km/h top speed. 35 1/2 hours later. 28. a car travels due north at a speed of 55 km/h. the traces of rain

A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h

60-140 km/h acceleration mod. 55 km/h top speed. Working more than 55 hours a week increases risk of death, who, ilo say