MUSIC Read And Identify What Is Being Referred To In Each Number. Wr…

MUSIC

Read and identify what is being referred to in each number. Write your answer before the number.

1. A dot gets 1/2 the value of the note or rest that it follows. What is the value of a dotted half rest?

a 1 1/2 beats b. 3 beats c. 2 beats d. 2 1/2 beats

2. Musical symbols are important in music. What is the symbol pointed by an arrow?

&3

4

a. key signature b. time signature c. G clef d. note

3.It is important to consider a time signature in creating a rhythmic pattern. What time signature is appropriate fir this rhythmic pattern?

a. 2 b. 3 c. 4 d. 6

4. It is considered as standard key because it is the only key without flats and no sharps (simplest key). The lower do is found on the first ledger line below the staff.

a. C Major b. F Major c. G Major d. D Minor

5. ________is the succession of tones and the combination of pitch and rhythm in a composition.

a. Melody b. Scale c. Interval d. Range

6. Study the staff below. Sing/give the so-fa syllables of the given notes in the staff.

&**4

4

a. so, fa, la, so b. so, la, la, ti c. fa,fa,do,ti d. so,so,ti,ti

7. Have the same purpose in repeating the particular sections except in the exact places where to begin. They also end with the word “Fine”.

a. al Fine b. Da Capo and Dal Segno c. Dal Segno d. Repeat sign

8. What are the family of instruments that are played in Western orchestra?

a. keyboard, string and brass

See also  What Is The Melody Of Dios Te Salve ​

b. percussion, string, brass wind and woodwind

c. orchestra, concert, rock bond and jazz

d. woodwind, percussion,pop band and brass wind

i brainliest ko ang sumagot dito ng tama

Answer:

1.A

2.d

3.C

4.b

5.b

6.C

7.A

8.d

9.b

10.c

Advanced Phonics (ang / ing / ong / ung) - Word List and Sentences

ing ong ang phonics ung list word sentences sounds advanced pdf lesson esl extensive introducing features stickyball special

Words ending with -ng spelling worksheet by penny lane. Under the home online homeschool curriculum. Word families -ang, -ank, -ing, -ink, -onk, -ong, -unk, -ung

9 Unique Examples of Words that End in Q in English • 7ESL

7esl

-ang family. -ng ending word activities and worksheets by stephanie echler. Phonics choose board ong sounds

Correct spelling for ANG [Infographic] | Spellchecker.net

ang spellchecker

5 letter words ending with ang – wordle guides. 1000+ words that end in o in english • 7esl. Ang phonics ung word teaching list wordlist english reading kids practice printable bookmark beginner choose board sound learning

-ng Ending Word Activities and Worksheets by Stephanie Echler | TpT

ng ending word worksheets activities preview

Word ed endings words activities morphology literacy reading ending end sounds phonics grade activity teaching kids thecurriculumcorner students study student. Ang word pack work created. [tutorial lengkap] words with di at the end beserta gambar

[Tutorial Lengkap] Words With Di At The End Beserta Gambar - Microsoft

rhyming beserta sabaq

Ang word work pack by theteacherbowtique. Rhyming beserta sabaq. Words that end in o: list of 380+ words ending in o in english • 7esl

Special Sounds (ang / ing / ong / ung) - Word List and Sentences- all

phonics choose board ong sounds

Sentences ang ung ong ing phonics word list pdf lesson. Ing ong ang phonics ung list word sentences sounds advanced pdf lesson esl extensive introducing features stickyball special. Word families -ang, -ank, -ing, -ink, -onk, -ong, -unk, -ung

-ng ending (-ang, -ong, -ing, -ung) - Phonics Fluency Assessment

ong ang ung ing ending phonics ng assessment fluency

See also  What Is The Tonality Of Burung Kakatua​

Ing ong ang ung words word phonics spelling ng worksheets worksheet family grade sort glued activities reading ink ank sounds. Rhyming beserta sabaq. -ang family

-ang Family - Studyladder Interactive Learning Games

ang family words studyladder activity interactive spell

Ong phonics ung. Ang spellchecker. Ng words ending worksheet spelling

Pin on Word work

ung centers gladys daniels worksheet worksheets

Endings word suffixes speech part english esl practice show. Ang words. Ang words phonics poster word family ending teaching sound chart printable worksheets

Under the Home Online Homeschool Curriculum - Phonics Lesson

ang lesson phonics word ong list combinations ung instructor eng building

[tutorial] words that end in di. Ong phonics ung. Word ed endings words activities morphology literacy reading ending end sounds phonics grade activity teaching kids thecurriculumcorner students study student