Read And Analyze The Following Sentences Carefully. Write The Letter Of The Co…

Read and analyze the following sentences carefully. Write the letter of the correct answer on the space provided.
_____1. The traffic enforcer WHISTLED at the pedestrians to signal go.
a. source
b. channel
c. message
d. feedback

_____2. The traffic enforcer whistled at the PEDESTRIANS to signal go.
a. source
b. receiver
c. message
d. feedback

_____3. The traffic enforcer whistled at the pedestrians TO SIGNAL GO.
a. source
b. channel
c. message
d. feedback

_____4. The weak signal interrupted Paul Tuck’s PHONE CALL with his mother.
a. source
b. channel
c. message
d. feedback

_____5. The WEAK SIGNAL interrupted Paul Tuck’s phone call with his mother.
a. psychological
b. physical
c. mechanical
d. linguistic

_____
6. The school sent a LETTER to your parents to inform them about your absences.
a. source
b. channel
c. message
d. feedback

_____7. While walking through the corridor, you saw a GUIDELINE ON HOW TO USE A FIRE EXTINGUISHER.
a. source
b. channel
c. message
d. feedback

_____8. A convention was conducted in the GYMNASIUM.
a. interference
b. channel
c. environment
d. feedback

_____9. Tim Macky NODDED as his mother gave him instructions.
a. source
b. channel
c. message
d. feedback

_____10. The TRAFFIC ENFORCER whistled at the pedestrians to signal go.
a. source
b. channel
c. message
d. feedback

_____11. Maddy Lim did not understand Rico because of his VISAYAN ACCENT.
a. psychological
b. physical
c. physiological
d. semantic

_____12. Mr. Ben finds it difficult to speak because of his SORE THROAT throat.
a. psychological
b. physical
c. physiological
d. semantic

See also  In Addition, The Business Description Also Includes The Following: 1...

_____13. Angela, a Bisaya, got offended because Tony, an Ilocano, said the word “IYOT”.. referring to photography.
a. psychological
b. physical
c. physiological
d. semantic

_____14. The students can’t concentrate because of the RAINY WEATHER.
a. psychological
b. physical
c. physiological
d. semantic

_____15. Albert wasn’t motivated to listen to his classmate’s speech because of the latter’s STUTTERING.
a. psychological
b. physical
c. physiological
d. semantic

Answer:

1.A

2.C

3.D

4.A

5.C

6.D

7.B

8.A

9.A

10.C

11.D

12.D

13.D

14.A

15.C

Answer:

1.C

2.A

3.D

4.B

5.A

6.C

7.A

8.A

9.D

10.B

11.A

12.A

13.D

14.C

15.D

Sample Reference Letter For Student Teacher | Classles Democracy

reference democracy classles

Professional letter of reference database letter template collection. Personal letter of recommendation for a family member template. Sample reference letter for student teacher

3.Sample letter of recommendation from your high school teacher

recommendation

Teaching letter of recommendation template fresh 50 amazing re. Recommendation templatearchive. High school recommendation letter

Student Letter of Recommendation | Reference letter for student

letter recommendation student reference former sample school examples template teacherspayteachers letterhead letters college teacher character scholarship board scholarships needs job

Letter of recommendation classmate. Letter notice templatearchive. Letter of recommendation written by parent example • invitation

30 Perfect Letters of Recommendation For A Friend - TemplateArchive

recommendation templatearchive

Letter of recommendation for high school student writing. 3.sample letter of recommendation from your high school teacher. Sample letter of recommendation for student

Sample Letter Of Recommendation For Student - louiesportsmouth.com

letter recommendation student reference teacher template writing sample example scholarship letters markmeckler resumegenius personal samples

Letter of recommendation for pe teacher • invitation template ideas. Letter format for court fresh 11 character letter templates for court. Letter notice templatearchive

30 Perfect Letters of Recommendation For A Friend - TemplateArchive

recommendation templatearchive

Letter of recommendation for student teacher. Letter of recommendation classmate. Personal letter of recommendation for a family member template

See also  Do You Want To Help In The House Chores​

Letter Of Reference For A Friend Resume Summary Examples New Graduates

Recommendation scholarship niece teacher regard sizing impressive clarity testimonial loan addictionary. Letter of recommendation short notice database. Recommendation templatearchive

30 Perfect Letters of Recommendation For A Friend - TemplateArchive

recommendation templatearchive

Recommendation scholarship niece teacher regard sizing impressive clarity testimonial loan addictionary. High school recommendation letter. Letter of recommendation written by parent example • invitation

Letter of Recommendation Classmate

Letter of recommendation short notice database. Letter recommendation student sample reference teacher school english grade high college abroad study 1000 request academic 6th leave 8th debandje. Letter of reference for a friend resume summary examples new graduates

High School Recommendation Letter | Template Business Format

letter recommendation student sample reference teacher school english grade high college abroad study 1000 request academic 6th leave 8th debandje

Letter of recommendation for pe teacher • invitation template ideas. Letter templatearchive. Recommendation position write regard testimonial biology proportions enom thebalancecareers debandje intended pertaining menom akali thebalance testimonials signatures howtostepmom

Recommendation Letter For School Admission - Formal Letters

30 perfect letters of recommendation for a friend. High school recommendation letter. Recommendation wordtemplatesonline templateral security

Letter Of Recommendation For Pe Teacher • Invitation Template Ideas

recommendation position write regard testimonial biology proportions enom thebalancecareers debandje intended pertaining menom akali thebalance testimonials signatures howtostepmom

Letter of recommendation for pe teacher • invitation template ideas. 30 perfect letters of recommendation for a friend. Letter of recommendation for student teacher

Letter Of Recommendation Written By Parent Example • Invitation

letter reference recommendation student sample character school high parent letters written foster athlete example 1000 waitress young dimensions pertaining measurements

Recommendation templatearchive. Student recommendation. Sample reference letter for student teacher